Stald på Evidensia Hestehospital

Vejledning hvis du har hest / stordyr


Før dit besøg

Spar kørslen når dyrlægen skal på rutinebesøg hos hesten

Ved at benytte dig af vores FreeZoneVisit sparer du ikke kun pengene for kørslen, men skåner også miljøet for CO2 udslip.

Evidensia Faxe Dyrehospital har efter engelsk model indført konceptet FreeZoneVisit, der kan gøre det billigere for hesteejere, når dyrlægen skal på ”rutinebesøg”.

Enkelt forklaret går konceptet ud på, at hospitalets geografiske aktionsområde inddeles i zoner. Hver zone får tilknyttet faste besøgsdage, hvor dyrlægerne foretager ikke-akutte behandlinger og undersøgelser, som f.eks. vaccination og tandraspning.

For Evidensia Faxe Dyrehospital betyder konceptet, at dyrlægerne bruger mindre tid på kørsel mellem patienterne på kryds og tværs af hospitalets aktionsradius, og derfor kan nå at tilse flere patienter og yde en bedre service. Den derved opnåede besparelse, lader vi vore klienter komme til gode, således at der ved FreeZoneVisit besøg ikke betales for kørsel. Det forudsætter dog at klienterne har mulighed for at lægge dyrlægebesøget på en af de dage, hvor dyrlægen er i det pågældende område. Der kan ikke træffes aftale om et nøjagtigt klokkeslet for et FreeZoneVisit. Vi vil dog med nogenlunde nøjagtighed kunne sige, om dyrlægen kommer sidste på formiddagen, først på eftermiddagen etc.

Alle akutte besøg bliver naturligvis udført som vanligt, idet det ikke er samme dyrlæge der udfører FreeZoneVisit besøg og akutbesøg.

Indførelsen af FreeZoneVisit er selvfølgelig ikke ensbetydende med, at man ikke kan aftale dyrlæge besøg uden for de i konceptet fastsatte dage for den pågældende zone. Det skal i den forbindelse blot bemærkes, at der så faktureres for kørsel som normalt.

NB. FreeZoneVizit besøg skal aftales senest kl. 16 to hverdage inden det ønskede besøg

Videre information fås ved henvendelse til Evidensia Faxe Dyrehospital på tlf. 5671 5009

 

Dyreklinikker & Dyrehospitaler

Alle vores dyreklinikker og dyrehospitaler holder åbent. Har du brug for dyrlægehjælp, så ring til en af vores klinikker.
GÅ TIL VORES DYREKLINIKKER

Vejledning hvis du har kæledyr

Se hvordan du skal forholde dig, hvis dine kæledyr har brug for dyrlæge.
VEJLEDNING IFT. KÆLEDYR