Jul og Nytår 2022

torsdag den 15. december 2022
Evidensia jul og nytår 2022

Vi ønsker alle en vuffelig jul og et mijav godt nytår!

Julen står for døren og dermed også en masse dejlige juletraditioner.
Der er rigtig mange der er blevet kæledyrsejere under pandamien, så måske er det første jul og nytår med jeres hvalp og killing. 
Vi har samlet gode tips til en god jul og godt nytår med hund og kat.

Her kan du læse om hvad du skal være ekstra påpasselig med i forhold til julemad, chokolade og pynt. Vi har samlet nogle gode råd til nytåret med kæledyr.
 

Juleglæde

Gennem hele december har vi spredt lidt ekstra juleglæde rundt på vores dyrehospitaler, klinikker og sociale medier, med bl.a julestrømper til kæledyrene og flere konkurrencer.

Følg os på Instagram og deltag i vores advents konkurrence, hvor vi hver søndag i Advent har konkurrencer om lækre præmier.
en sidste vinder finder vi den 23 december, hvor der trækkes lod om et gavekort på 1000 kr. til Evidensia Dyrehospitaler og 3 poser Ficcaro godbidder til hund eller kat.
Deltag i 4. Adventskonkurrence her.

Er uheldet ude i juleferien

Vi er her hele Julen og Nytåret
Vores klinikker og hospitaler holder åbent helt som de plejer mellem jul og nytår. I weekenden og på helligdage holder vi åbent i dyrlægevagten.

Vi har vagtordning i hele Evidensia for akut tilskadekomne og syge dyr, og du kan altid komme igennem til en dyrlæge, hvis du står med et akut problem.

Har du brug for akut dyrlægeassistance, er det vigtigt at du ringer til vagtdyrlægen først. Nogle af vores dyreklinikker og dyrehospitaler har tilkaldevagt, hvorfor vagtdyrlægen ikke altid er fysisk på dyreklinikken.