IVC Evidensia støtter Dyreværnet med 1000 pund

fredag den 20. maj 2022
Halerne logrer ekstra meget hos Dyreværnets snuder for tiden, fordi IVC Evidensia fond for lokale tilskud har doneret 1000 pund til dem!

Dyreværnet er en af Danmarks ældste dyreværnsforeninger, og de hjælper årligt 1.200 hunde, katte, kaniner og smådyr med at finde nye hjem fra deres to internater i Rødovre og Kolding.

Udover at drive internater, råder Dyreværnet også over tre mobile dyreklinikker, Frynseklinikkerne, en hundepension samt en landsdækkende udrykningstjeneste, som hjælper dyr i nød.

IVC Evidensia fond for lokale tilskud

IVC Evidensia ønsker at spille en aktiv og positiv rolle i de lokalsamfund, hvor vi arbejder, på tværs af alle de lande hvor IVC Evidensia er repræsenteret.

Med IVC Evidensias lokalsamfundsfond, kan vores dyreklinikker og dyrehospitaler søge økonomisk støtte til en lokal organisation, der arbejder for dyrevelfærd eller andet der har relevans for lokalsamfundet.

Dyreværnet modtager første donation i Danmark

IVC Evidensia fond for lokale tilskud blev lanceret i December 2021 og vi sendte straks en ansøgning afsted om donation til Dyreværnet.
IVC Evidensia er repræsenteret i 20 lande og i sidste kvartal blev der sendt hele 65 donationer, af 1000 pund, afsted til støtte af lokale initiativer og organisationer, inklusiv vores støtte til Dyreværnet.

Hvorfor valgte vi Dyreværnet

Dyrværnet arbejder hårdt for at alle kæledyr i Danmark skal have et godt og værdigt liv - fuld af kærlighed. Deres arbejde spænder vidt fra adoption af dyr, hjæp til dyr af hjemløse, til dyrværnsager hvor de hjælper dyr der er udsat for misrøgt og svigt.

Dyrværnet har gjort et stort stykke arbejde på bagkant af Corona epidemien, hvor de gennem den seneste tid har fået indlevet ekstra mange unghunde til omplacering. Det er de såkaldte "coronahunde" , der blev erhvervet da Danmark lukkede ned under corona pandemien. 

Hvis du også ønsker at støtte Dyreværnet, kan du se mere på deres hjemmeside.

Gå til Dyreværnet