IVC Evidensia fejrer 10 års jubilæum

fredag den 17. september 2021
IVC Evidensia 10th Anniversary_green

Denne måned fejrer vi 10 års jubilæum!

Det har været en helt fantastisk rejse vi har været igennem de sidste 10 år.

Da vi blev grundlagt i 2011, startede vi med kun 20 klinikker i Europa. Fra begyndelsen har det været helt klart for os at, vores største styrke er vores motiverede og lidenskabelige medarbejdere. I dag er vi en af de største veterinærkoncerner i verden, med næsten 30.000 medarbejdere, 2000 dyrehospitaler og klinikker fordelt på 17 lande.

Nøglen til vores filosofi er at sikre, at alle, fra medarbejdere på vores klinikker/hospitaler til ledere deler de samme værdier. Ved at være tro mod disse værdier, har vi lettere ved at træffe de rigtige beslutninger.

Vores værdier definerer os – med en meget klar retning på, hvem vi er, hvor vi er på vej hen, og hvorfor vi gør, hvad vi gør. Vores værdier er kernen i, hvordan vi bygger vores virksomhedskultur.

We care – Vi tager os af dyr og mennesker, holder vores løfter, behandler hinanden med anstændighed og respekt.

We Dare – Vi tør innovere, vi opmuntre til iværksættertænkning og identificere muligheder for at lykkes i en verden i forandring.

We Share – Vi deler viden, bedste praksis og træffer beslutninger baseret på tillid, dialog, forpligtigelse og engagement.

Værdierne repræsenterer os som en samlet gruppe, og vi er meget stolte over at være IVC Evidensia.

Tak for denne fantastiske rejse!