EQT tager nye minoritets investorer ind for at imødekomme IVC Groups fortsatte vækst

torsdag den 14. februar 2019
Nye investorer i IVC Group

2018 var et rekordsættende år for IVC Group, hvor 360 dyreklinikker og hospitaler spredt ud over Europa valgte at blive en del af vores koncern (Evidensia & IVC). For at imødekomme den fortsatte vækst har IVC Groups hovedaktionær EQT taget nye minoritets investorer ind, der vil være med til at sikre et solidt grundlag for koncernens fortsatte ekspansionsplaner i hele Europa.

”Takket være vores medarbejderes utrolige indsats har vi i 2018 øget vores tilstedeværelse i hele Europa. EQT har benyttet lejligheden til at sikre yderligere kapital ved at tilbyde institutionelle investorer en minoritetsandel i selskabet. Ledelsen og selskabets strategi forbliver uforandret af denne investering, og som vi allerede har meddelt vores medarbejdere fortætter vi med “business as usual”, udtaler David Hillier, CEO. ”

Vi er overbeviste om, at 2019 vil være endnu et vigtigt år i vores koncerns udvikling, da vi fortsætter med at investere i uddannelse og nye faciliteter, med fokus på at tilbyde veterinærfaglig behandling af højeste kvalitet”

IVC Group er en førende leverandør af veterinærydelser med mere end 1.100 dyreklinikker/hospitaler og ca. 16.000 ansatte fordelt i Europa.