Earth Day 2022

fredag den 22. april 2022

"Vores mål er ikke at være den bedste veterinærgruppe i verden men FOR verden" Denne forpligtelse er en del af vores Positive Pawprint strategi.

Den 22. April er "Earth day" jordens dag , hvilket er en rigtig god dag til at vise, at vi er seriøse omkring vores ambitioner, når det kommer til bæredygtighed og udvikling. Vi opfordrer derfor alle til at lave små ændringer i hverdagen, der tilsammen gør en stor forskel.

Vi ved godt at vi ikke kan ændre alt på en gang, men med et skridt af gangen kan vi nå langt.

Vores forpligtelser

  • At arbejde hen imod nuludledning af drivhusgasser
  • Opnå nul spild på alle vores dyreklinikker
  • Samarbejde med vores leverandører for at reducere miljøpåvirkningen af ​​produkter, emballage og distribution

Vores "Earth day" udfordring:

For at mærkere Jordens dag, har IVC Evidensia udfordret alle 30.000 ansatte over hele verden, til at lave deres egne "Planet pledge" som er en bæredygtige forpligtelse til jorden.

Vi har derfor opfordret vores dyrehospitaler og klinikker til at tænke over hvilke små som store ændringer, de kan lave i deres hverdag, så vi tilsammen kan gøre en forskel.

Et udpluk af af små og store ting vi har gjort:

  • På vores største Dyrehospital i Karlslunde, bruger vi ikke længere engangskopper i det daglige. Alle drikker deres kaffe og te af porcelænskrus.
  • Vi opfordrer alle til at benytte drikkedunke istedet for engangsflasker. Rigtig mange af vores medarbejdere bruger den drikkedunk de fik udleveret til vores Evidensiadag i Efteråret.
  • Huske at slukke computere og maskiner når de ikke bruges.
  • Vi har udskiftet alt belysning til LED på vores døgnåbne Vagthospital i Karlslunde. 
  • Vi har udfaset vores gamle plastikposer og fået nye som er lavet af 80% genbrugsplast (Rpet).

 

Støtte til WWFs miljøbeskyttelsesarbejde


IVC Evidensia vil donere £ 1.000 til  WWF's miljøarbejde, for hvert af vores 19 lande, der deltager i den bæredygtige udfording.

Sammen kan vi gøre en forskel!