Aftenåbent hver tirsdag til kl. 20:30 på Evidensia Næstved Dyrehospital

onsdag den 3. juli 2019
Aftenåbent-dyrlæge-Næstved-Dyrehospital

Det kan være svært at nå til dyrlægen på en almindelig hverdag. Jobbet skal passes, børnene hentes og ofte når man først hjem efter at dyrlægen har lukket.

Aftenåbent hos dyrlægen har været efterspurgt af mange af vores klienter i Næstved, og vi har lyttet. Du har derfor nu mulighed for, at tage dit dyr til dyrlægen på Evidensia Næstved Dyrehospital om aftenen, helt indtil kl. 20:30 hver tirsdag.

Der er aftenåbent for almindelige konsultationer, og konsultationen skal være booket senest kl. 15:00 på dagen og så er det til helt almindelige dagspriser. Skal katten vaccineres eller hunden have klippet klør, kan du bestille en aftentid hos dyrlægen på Evidensia Næstved Dyrehospital, så din hverdag bedre kan hænge sammen.

Har du brug for at købe foder eller andet fra butikken, er du velkommen til også her at benytte den udvidede åbningstid om tirsdagen. Her vil vores veterinærsygeplejersker tage imod og vejlede dig, og er hunden med står godbidderne parat. Så tag hunden med på tur, og kom ned og besøg os.

Sideløbende har vi valgt stadig at beholde vores vagt for akutte patienter mod et akut tillæg.