Faxe Hestehospital

Moderne faciliteter samt udkørende praksis

Idag: 08.00–16.00
Se alle vores ansatte
Susanne Albæk Kolding

Chefdyrlæge • Fagdyrlæge hest • ISELP Cert. • Diplomat i sportsmedicin og rehabilitering

Susanne Albæk Kolding

Dyreklinik:

Faxe Hestehospital

Susanne Albæk Kolding arbejder som chefdyrlæge og fagdyrlæge på Evidensia Faxe Dyrehospital i stordyrsafdelingen, og har arbejdet med heste i mere en 15 år.

Susanne arbejder primært med halthedsdiagnostik, billeddiagnostik, nedsat præstation, sportsmedicin og genoptræning, hvilket hun også har flere efteruddannelser inden for.

Erfaring

Susanne har arbejdet på Evidensia Faxe Dyrehospital siden 2005.

Inden da har hun arbejdet hos Distriktsveterinärerne i Kågerød i Sverige.

I 2013 opnåede Susanne en certificering i ISELP (The International Society of Equine Locomotor Tathology), hvilket er en fransk/amerikansk uddannelse inden for haltheder og nedsat præstation med særligt fokus på diagnostiske metoder bl.a. omfattende billeddiagnostik og behandling. Hun er én af 3 dyrlæger i Danmark, der har denne uddannelse.

I 2017 opnåede hun som den eneste dansker en amerikansk diplomatgrad fra The American College of Veterinary Sportsmedicine and Rehabilitation (Dipl. ACVSMR), som er en uddannelse der har fokus på diagnostik, behandling og genoptræning af sportsheste.

Susanne er derudover  FEI dyrlæge (Federation Equestre Internationale), ankemåler for ponyer i Dansk Ride Forbund og faglig skribent for Den Danske Dyrlægeforenings fagblad – Dansk Veterinær Tidsskrift.

Susanne er desuden fagdyrlæge i sygdomme hos hest og holder sig løbende opdateret på internationale kurser og kongresser.

Egne dyr:

Publikationer (3)