Faxe Dyrehospital

Faxe Dyrehospital

Bedste behandling til dig og dine dyr

Idag: Lukket

Mandag: 08-17 | Tirsdag: 08-18 (17-18 kun til vaccination) | Onsdag–Fredag: 08-17
Vores medarbejdere
Lichelle Nielsen

Bioanalytiker

Lichelle

Lichelle arbejder som Bioanalytiker på Evidensia Faxe Dyrehospital.
Lichelle er Laboratorieansvarlig bioanalytiker på Evidensia Faxe Dyrehospital, herunder al drift i laboratoriet inklusiv vedligeholdelse af apparaturer og instrumenter. 
Lichelle er også ansvarlig for oplæring af veterinærsygeplejerskerne i udførsel af kvalitetskontrol og vedligeholdelse af apparaturer og instrumenter på vores andre Evidensia dyreklinikker og dyrehospitaler. 

Lichelle har en særlig stor interesse inden for mikrobiologien hos dyr, samt antibiotikaresistens- og forbrug. Er tilmed interesseret i cytologi og celleforandringer hos cancerpatienter. 

Dyr

  • Har en fisk på 2 år, men drømmer om at få en Fransk Bulldog.

Erfaring

Lichelle har arbejdet på Evidensia Faxe Dyrehospital siden juni 2022. 
Indenda har Lichelle 4 års erfaring som bioanalytiker på Afdeling for Klinisk Mikrobiologi på Rigshospitalet. Hun har også arbejdet 1 år i vikariat som bioanalytikerunderviser på samme afdeling inden for praktisk og teoretisk mikrobiologi, herunder antibiotikaresistens og hygiejne. 
Under uddannelsen arbejde Lichelle 1 år som studentermedhjælper på Afdeling for Klinisk Biokemi, Gentofte Hospital som prøvetager; herunder blodprøver og EKG.

Kurser

  • Webkursus i urincytologi
  • E-VET: Praktik og teoretisk kursus i urinundersøgelse – Mikroskopi og laboratorietests.