Nye investorer i IVC Group

EQT tager nye minoritets investorer ind for at imødekomme IVC Groups fortsatte vækst

IVC Group logo2018 var et rekordsættende år for IVC Group, hvor 360 dyreklinikker og hospitaler spredt ud over Europa valgte at blive en del af vores koncern (Evidensia & IVC). For at imødekomme den fortsatte vækst har IVC Groups hovedaktionær EQT taget nye minoritets investorer ind, der vil være med til at sikre et solidt grundlag for koncernens fortsatte ekspansionsplaner i hele Europa.

”Takket være vores medarbejderes utrolige indsats har vi i 2018 øget vores tilstedeværelse i hele Europa. EQT har benyttet lejligheden til at sikre yderligere kapital ved at tilbyde institutionelle investorer en minoritetsandel i selskabet. Ledelsen og selskabets strategi forbliver uforandret af denne investering, og som vi allerede har meddelt vores medarbejdere fortætter vi med “business as usual”, udtaler David Hillier, CEO. ”

Vi er overbeviste om, at 2019 vil være endnu et vigtigt år i vores koncerns udvikling, da vi fortsætter med at investere i uddannelse og nye faciliteter, med fokus på at tilbyde veterinærfaglig behandling af højeste kvalitet”

IVC Group er en førende leverandør af veterinærydelser med mere end 1.100 dyreklinikker/hospitaler og ca. 16.000 ansatte fordelt i Europa.

Evidensia i Danmark

Alle i Evidensia Danmark er med i et fællesskab, der investerer massivt i efteruddannelse og løbende geninvesterer i medicinsk udstyr – alt sammen noget, der kommer vores patienter til gode.

Læs mere om Evidensia i Danmark