Evidensia Karlslunde dyrehospital set ude fra, dyrehospital i Greve

Evidensia Karlslunde Dyrehospital

Greve Main 41 2670 Greve, Vis kort Mandag 8.00-18.00 | Tirsdag-fredag: 8.00-17.00 Åbningstider

Vagt- og Henvisnings dyrehospital i Greve

Evidensia Karlslunde dyrehospital modtager patienter henvist fra dyrlæger over hele landet.  Vi udfører avancerede undersøgelser og operationer, som kræver særlig specialviden og udstyr. Vi har 24 timers skadestuevagt for akut opstået sygdom eller skader.

Vi fungerer også som en almindelig dyreklinik og tager os af alle former for almindelige undersøgelser, vaccinationer og behandlinger.

ISO 9001 certificeret

Karlslunde Dyrehospital er blevet ISO 9001-certificeret i foråret 2012.

Det internationale ISO system er et optimeringsværktøj som sætter fokus på kvalitet og ensartethed i alle vores arbejdsprocedurer.

For dig som klient på Dyrehospitalet er certificeringen en garant for at vi vedvarende arbejder med vores kvalitet, så den altid lever op til nyeste internationale normer og standarder. Alle behandlinger og procedurer på hospitalet bliver løbende optimeret og standardiseret, så du og dit kæledyr modtager den optimale behandling hver gang.

ISO 9001 indebærer blandt andet kontinuerlig kontrol og krav til:

  • Hygiejne
  • Videreuddannelse
  • Effektivitet
  • Kvalitet
Kom til Åbent Hus på Evidensia Karlslunde Dyrehospital i Oktober 2017

Karlslunde dyrehospital bag kulisserne

Kom om bag kulisserne på Karlslunde Dyrehospital, og oplev dyrlægernes og veterinærsygeplejerskernes hverdag helt tæt på.

Læs om Åbent Hus

CT skanning

Som en af de eneste i Danmark har Evidensia Karlslunde Dyrehospital sin egen CT-skanner til udredning af forskellige lidelser.

CT scanner på Karlslunde Dyrehospital

Fysioterapi til hund

Lige som hos mennesker kan genoptræning gøre en markant forskel i din hunds sundhed. Evidensia Karlslunde Dyrehospital tilbyder derfor et skræddersyet program til din hund, som bl.a. kan indeholde vandløbebånd, elektrisk muskelstimulering, ultralydsmassage eller cryoterapi.

Læs mere om fysioterapi

DØGNVAGT - Åbent 24 timer i døgnet

Har du brug for akut hjælp står vi til rådighed 24 timer i døgnet.

Find flere oplysninger

Medarbejdere

Se alle vores ansatte