Evidensia går sammen med Dogley – Danmarks største mødested for privat hundepasning

6. juni 2019
Dogley—Privat-hundepasning
  • Dogley

Ferietiden er snart over os, og vi samles med venner og familie, tager på camping, en uge sydpå og valfarter til de danske festivaler. Det er dog ikke altid, at planerne inkluderer vores firbenede venner, og pasning af hunden bliver et projekt i sig selv.

For at kunne tilbyde en hundevenlig pasningsordning, hvor der er lagt vægt på tryghed for både hund, ejer og hundepasser, har Evidensia valgt at indgå i et samarbejde med Dogley.

Lidt om Dogley

  • Dogley er det hundevenlige alternativ, når en hund skal passes.
  • Dogley har over 1000 godkendte hundepassere og er Danmarks største mødested for privat hundepasning.
  • Dogley gør det nemt for familien med hund at finde søde og ansvarsfulde hundepassere, som gerne vil passe hunden i trygge private omgivelser med tæt menneskelig kontakt.
  • Dogleys netværk af hundepassere er stort og geografisk bredt fordelt både i Danmark, Norge og Sverige.
  • Alle hundepassere hos Dogley er hundeelskere, som har lyst til at passe hunde – enten hos dem selv eller i hundens hjem.
  • Dogley hjælper med det praktiske som forsikring, support, sikker betaling mv. På den måde sikres en tryg proces for alle parter.

Veterinærfaglig assistance

Som hundeejer skal man føle sig tryg, når man lader andre passe sin hund. Dogleys hundepasserne er nøje udvalgt og kvalitetssikrede gennem en individuel godkendelsesproces. Opstår der en situation, hvor de får brug for veterinærfaglig assistance, står Evidensia klar til at hjælpe.

Evidensias henvisningshospital, Evidensia Karlslunde Dyrehospital, hjælper Dogleys hundepassere med råd og vejledning, så de under pasningen altid har mulighed for at komme i kontakt med en dyrlæge og aldrig står alene med et veterinærfagligt problem. Er der brug for yderligere assistance og behandling, står alle Evidensias dyreklinikker og dyrehospitaler klar, så behandling kan ske tæt på hundepassers hjem.

Har du lyst til at lære Dogley bedre at kende og møde nogle af Dogleys hundepassere, så kig herind.