Invitation til foredragsaften hos Evidensia Faxe Hestehospital

Medicinhåndteringskursus

Idag: 08:00 - 17:00

Mandag til fredag kl. 8-17
 

Medicinhåndteringskursus

medicinhåndteringskursus hest

Medicinhåndteringskursus, på Evidensia Kolding Dyrehospital 

Retningslinjer for medicinering af heste som IKKE er udelukket fra konsum.

Du skal som hesteejer have et medicinhåndteringskursus hvis:

-    Din hest ikke er udelukket fra konsum
-    Hvis du senere køber en hest som ikke er udelukket fra konsum
-    Hvis du køber et føl som er født efter 28. januar 2022
-    Hvis du ønsker viden om hvordan du medicinere din hest, som er udelukket fra konsum

Grundet nye EU-regler er det ikke længere muligt som hesteejer frivilligt at udelukke sin hest fra konsum.

•    Hvis din hest ER udelukket fra konsum, kan vi lovligt udlevere medicin, således du kan behandle hesten selv hjemme. 
•    Hvis din hest IKKE ER udelukket fra konsum, er det kun lovligt at udlevere medicin til hesteejeren, hvis denne har gennemgået et medicinhåndteringskursus. 
•    Ved medicin menes alle typer medicin, både som injektion men også medicin som gives i munden/foderet. Herunder smertestillende, antibiotika og ormekur. 

Vi ønsker fortsat at vores klienter har mulighed for at behandle deres heste med smertestillende i et halthedsforløb og give ormekur selv efter gødningsundersøgelser, og at de ikke skal betale for ekstra dyrlægebesøg i vagten hvis hesten skal medicineres over weekenden. 

For at komme denne problemstilling i forkøbet arrangerer vi medicinhåndteringskurser løbende. 

Kurserne består af en praktisk og en teoretisk del. 
Den teoretiske del er online og skal bestås inden den praktiske del gennemgås af vores dyrlæger en aften her på hospitalet. 
Kurset afsluttes med et certifikat på bestået kursus og holder evigt. 

Tilmeldingsfrist til næste medicinhåndteringskursus er senest d. 22. december 2022

Linket til den teoretiske del (foregår online) sendes senest d. 02. januar 2023, denne skal bestås inden den praktiske aften.

Den praktiske aften på dyrehospitalet holdes d. 25. januar 2023. Der er deltagerpligt.

Prisen er 1500 kr.

Tilmelding er bindende og kan ikke refunderes eller overdrages til anden person. 

Tilmelding sker ved at sende en mail til kolding@evidensia.dk
Heri skal der oplyses:
-    Fulde navn
-    Adresse
-    Tlf. nr.
-    Den e-mail adresse, som De ønsker, at vi skal sende link med online teoretisk del samt faktura til. 

Hvis du har spørgsmål til kurset eller andet kan vi kontaktes på tlf. 75522333, tast 2 for hest. 

Vores klienter siger

Morten Madsen

5

Meget professionelt. God modtagelse, og god og ærlig kommunikation igennem hele processen. Virkelige dygtige mennesker, men også med fornemmelse for at sige det rigtige. Kan klart anbefales til andre hesteejere

Karin Mølbak Jensen

5

Venlige, kompetente og hjælpsomme medarbejdere Rigtig god behandling

Ellen Danstrup

5

Baseret på anmeldelser fra Google

Åbningstider

Mandag til fredag kl. 8-17
 
Helligdage og andre åbningstider

Åbningstider

 • Mandag
  08:00 - 17:00
 • Tirsdag
  08:00 - 17:00
 • Onsdag
  08:00 - 17:00
 • Torsdag
  08:00 - 17:00
 • Fredag
  08:00 - 17:00
 • Lørdag
  Lukket
 • Søndag
  Lukket
 • Medarbejdere

  Siamak Glaring

  Fagdyrlæge Hest • Hestetandlæge • Efteruddannet inden for Veterinær Akupunktur

  Siamak

  Siamak arbejder som hestedyrlæge hos Evidensia Kolding Dyrehospital, og har arbejdet med heste i mere end 20 år. Han har stor interesse og erfaring inden for hestetænder, handelsundersøgelser, halthedslidelser og hovrelaterede problemstillinger. Siamak har gennem årene som hestedyrlæge opnået en stor generel erfaring inden for alle områder af hesten. Særligt som heste-tandlæge, har han opnået stor praktisk erfaring med håndtering af alle slags tandrelaterede lidelser. Siamak har deltaget i adskillige kurser med henblik på at tilegne sig ny viden inden for dette emne. I 2008 blev han uddannet fagdyrlæge inden for sygdomme hos hest. Denne titel blev senest fornyet i 2018, og skal fornyes hvert 5. år. Erfaring   Siamak har arbejdet på Evidensia Kolding Dyrehospital siden 1995, kun afbrudt af et år som hestedyrlæge på Frijsenborg Dyrehospital og som vikar hos ATG/Sverige. Siden 2001 har han udelukkende arbejdet med heste på Evidensia Kolding Dyrehospital. I 2001 blev Siamak certificeret akupunktør fra The International Veterinary Acupuncture Society (IVAS). KURSER Siamak har deltaget i flere kurser inden for: Tandlidelser hos hest Avancerede tandlidelser hos hest Tandudtrækning hos hest (MTE, MIR) Halthedsdiagnostik og behandling Diagnostik af bækken Ryg relaterede lidelser Mave- tarm lidelser Stofskiftelidelser  
  Læs mere om Siamak
  Maria arbejder som Dyrlæge på Evidensia Kolding Hestehospital

  Dyrlæge

  Marie Louise

  Marie har været ansat som hestedyrlæge hos Evidensia Kolding Dyrehospital siden december 2021, men du kan sagtens have stødt på Marie tidl. Da hun i mange år er kommet som praktikant i hendes ferier og har kørt med Siamak.  Marie har altid beskæftiget sig med heste, og hendes store interesse ligger blandt halthedsundersøgelse og billeddiagnostik. Hun er derfor at finde på klinikken på mønstringsbanen, røntgenrummet eller operationsstuen. Men hun kører også alm. Udkørende praksis og akutmedicin. Erfaring Marie blev færdig som dyrlæge med speciale i heste juni 2020. Under studiet har hun samlet erfaring fra flere forskellige hestepraksis og har været på udlandsture til bl.a. Marokko og Sydamerika. Hun blev herefter ansat på Norges største privatejede hestehospital Bjerke Dyrehospital i et internship. Kurser Halthedsdiagnostik Ultralydsscanning
  Læs mere om Marie
  Mette Blond Løwenstein

  Aut. Veterinærsygeplejerske

  Mette

  Mette arbejder som autoriseret veterinærsygeplejerske på Evidensia Kolding Dyrehospital - Hest. Erfaring Mette har arbejdet på Evidensia Kolding Dyrehospital siden april 2017 som veterinærsygeplejerskeelev, og blev færdig med uddannelsen i 2020, hvorefter hun blev ansat som autoriseret veterinærsygeplejerske. Inden Mette blev ansat som veterinærsygeplejerskeelev har hun arbejdet på Kolding Hundecenter og Pension.  
  Læs mere om Mette
  Vores medarbejdere

  Facebook opslag