Invitation til foredragsaften hos Evidensia Faxe Hestehospital

Medicinhåndteringskursus

Idag: Lukket

Mandag til fredag kl. 8-17
 

Medicinhåndteringskursus

medicinhåndteringskursus hest

Medicinhåndteringskursus, på Evidensia Kolding Dyrehospital 13. Oktober 2022 kl.18.00.

Retningslinjerne for medicinering af heste som IKKE er udelukket fra konsum er strammet op!

Grundet nye EU regler er det ikke længere muligt som hesteejer frivilligt at udelukke sin hest fra konsum.
•    Hvis din hest ER udelukket fra konsum, kan vi lovligt udlevere en ormekur, således du kan behandle hesten selv hjemme. 
•    Hvis din hest IKKE ER udelukket fra konsum, er det kun lovligt at udlevere ormekur til hesteejeren, hvis denne har gennemgået et medicinhåndteringskursus. 

For at komme denne problemstilling i forkøbet arrangerer vi medicinhåndteringskurser løbende. 

Et kursus består af en praktisk og en teoretisk del. Den teoretiske del er online og skal bestås inden den praktiske del gennemgås af vores dyrlæger en aften her på hospitalet. Kurset afsluttes med et certifikat på bestået kursus. 
Dette er et krav for at kunne behandle sin egen hest med udleveret medicin både som indsprøjtninger og medicin der gives i munden. 

Er du interesseret i at kunne behandle din egen hest med den næste ormekur, eller hvis uheldet er ude, med smertestillende og antibiotika?

Pris: 1500 kr.
Tilmelding:
 direkte på mail til kolding@evidensia.dk med følgende informationer: Fulde navn, adresse, tlf nr. og email.
Seneste tilmelding: 22. september 2022

OBS: tilmeldingen er bindende da der er begrænsede pladser. 


Hvis der skulle være spørgsmål til overstående er i velkommen til at ringe på tlf. 75522333. 

Vores klienter siger

Morten Madsen

5

Meget professionelt. God modtagelse, og god og ærlig kommunikation igennem hele processen. Virkelige dygtige mennesker, men også med fornemmelse for at sige det rigtige. Kan klart anbefales til andre hesteejere

Karin Mølbak Jensen

5

Venlige, kompetente og hjælpsomme medarbejdere Rigtig god behandling

Ellen Danstrup

5

Baseret på anmeldelser fra Google

Åbningstider

Mandag til fredag kl. 8-17
 
Helligdage og andre åbningstider

Åbningstider

 • Mandag
  08:00 - 17:00
 • Tirsdag
  08:00 - 17:00
 • Onsdag
  08:00 - 17:00
 • Torsdag
  08:00 - 17:00
 • Fredag
  08:00 - 17:00
 • Lørdag
  Lukket
 • Søndag
  Lukket
 • Medarbejdere

  Siamak Glaring

  Fagdyrlæge Hest • Hestetandlæge • Efteruddannet inden for Veterinær Akupunktur

  Siamak

  Siamak arbejder som hestedyrlæge hos Evidensia Kolding Dyrehospital, og har arbejdet med heste i mere end 20 år. Han har stor interesse og erfaring inden for hestetænder, handelsundersøgelser, halthedslidelser og hovrelaterede problemstillinger. Siamak har gennem årene som hestedyrlæge opnået en stor generel erfaring inden for alle områder af hesten. Særligt som heste-tandlæge, har han opnået stor praktisk erfaring med håndtering af alle slags tandrelaterede lidelser. Siamak har deltaget i adskillige kurser med henblik på at tilegne sig ny viden inden for dette emne. I 2008 blev han uddannet fagdyrlæge inden for sygdomme hos hest. Denne titel blev senest fornyet i 2018, og skal fornyes hvert 5. år. Erfaring   Siamak har arbejdet på Evidensia Kolding Dyrehospital siden 1995, kun afbrudt af et år som hestedyrlæge på Frijsenborg Dyrehospital og som vikar hos ATG/Sverige. Siden 2001 har han udelukkende arbejdet med heste på Evidensia Kolding Dyrehospital. I 2001 blev Siamak certificeret akupunktør fra The International Veterinary Acupuncture Society (IVAS). KURSER Siamak har deltaget i flere kurser inden for: Tandlidelser hos hest Avancerede tandlidelser hos hest Tandudtrækning hos hest (MTE, MIR) Halthedsdiagnostik og behandling Diagnostik af bækken Ryg relaterede lidelser Mave- tarm lidelser Stofskiftelidelser  
  Læs mere om Siamak
  Maria arbejder som Dyrlæge på Evidensia Kolding Hestehospital

  Dyrlæge

  Marie Louise

  Marie har været ansat som hestedyrlæge hos Evidensia Kolding Dyrehospital siden december 2021, men du kan sagtens have stødt på Marie tidl. Da hun i mange år er kommet som praktikant i hendes ferier og har kørt med Siamak.  Marie har altid beskæftiget sig med heste, og hendes store interesse ligger blandt halthedsundersøgelse og billeddiagnostik. Hun er derfor at finde på klinikken på mønstringsbanen, røntgenrummet eller operationsstuen. Men hun kører også alm. Udkørende praksis og akutmedicin. Erfaring Marie blev færdig som dyrlæge med speciale i heste juni 2020. Under studiet har hun samlet erfaring fra flere forskellige hestepraksis og har været på udlandsture til bl.a. Marokko og Sydamerika. Hun blev herefter ansat på Norges største privatejede hestehospital Bjerke Dyrehospital i et internship. Kurser Halthedsdiagnostik Ultralydsscanning
  Læs mere om Marie
  Maj Rashmi Wendel Bak

  Dyrlæge

  Maj

  Mette Blond Løwenstein

  Aut. Veterinærsygeplejerske

  Mette

  Mette arbejder som autoriseret veterinærsygeplejerske på Evidensia Kolding Dyrehospital - Hest. Erfaring Mette har arbejdet på Evidensia Kolding Dyrehospital siden april 2017 som veterinærsygeplejerskeelev, og blev færdig med uddannelsen i 2020, hvorefter hun blev ansat som autoriseret veterinærsygeplejerske. Inden Mette blev ansat som veterinærsygeplejerskeelev har hun arbejdet på Kolding Hundecenter og Pension.  
  Læs mere om Mette
  Vores medarbejdere

  Facebook opslag