Slotsbyen Dyreklinik

Idag: 08.00–17.00

Fokusområder

Dyrlægerne på Evidensia Slotsbyen Dyreklinik har alle mange års erfaring at trække på. Vores dyrlæger har videreuddannet sig indenfor forskellige fagområder, så vi i dag kan tilbyde vores klienter og patienter ekspertise indenfor områderne kirurgi, genoptræning, hudsygdomme & medicinske udredninger.

 

Artroskopi foretaget på en hund på Evidensia Slotsbyen Dyreklinik i Hillerød

Artroskopi foretaget på en hund på Evidensia Slotsbyen Dyreklinik i Hillerød. Der føres en kikkert med et kamera ind i hundens led gennem en lille port.

Vi udfører både avanceret bløddelskirurgi og orthopædi, og fungerer også som henvisningsklinik til kirurgiske behandlinger.

Læs mere om kirurgi på Slotsbyen

 

Dyrlæge Marlene Fuglsang udfører kiropraktik på hund på Evidensia Slotsbyen Dyreklinik

Dyrlæge Marlene Fuglsang er efteruddannet indenfor veterinær kiropraktik og akupunktur, og står for genoptræningen af patienter på Evidensia Slotsbyen Dyreklinik.

I naturlig forlængelse af vores fokus på ortopædi har vi valgt også at lægge stor vægt på genoptræning og rehabilitering.

Læs mere om genoptræning på Slotsbyen

Henvisning fra dyreklinikker

Vi modtager ofte henvisninger fra andre dyrlæger som følge af det brede udbud af behandlinger. Behandlingen foregår i tæt samarbejde med den henvisende dyrlæge, som efterfølgende vil modtage journal med alle relevante oplysninger – af hensyn til evt. viderebehandling. Dette samarbejde imellem dyreklinikker har vi mange års erfaring med, og det falder os helt naturligt at kommunikere med kolleger om et givent problem.

Hvis kæledyret er forsikret, vil vi ofte kunne hjælpe med det forsikringsmæssige, når blot vi har fået de relevante oplysninger på forhånd. Er du i tvivl om sygeforsikring er det rette valg for dig og dit dyr, så læs om sygeforsikring af hund og kat herinde.