Slotsbyen Dyreklinik
Idag: Lukket

Tandsæt hund - Evidensia Slotsbyen Dyreklinik

En sund mund giver bedre trivsel hos dit kæledyr. Vi anbefaler derfor at dit dyr regelmæssigt får et tandeftersyn, og hvis nødvendigt en tandrensning. I forbindelse med sundhedsundersøgelse og vaccination laver vi altid en grundig mundhule- og tandundersøgelse.

Der er forskellige ting der kan indikerer at dit dyr har behov for en tandbehandling: dårlig ånde, brune belægninger på tænderne, tandkød der
bløder, løse eller knækkede tænder, savlen, mindre appetit mm. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har mistanke om at dit dyr har behov for en tandbehandling.

Vi foretager dagligt tandrensning på hunde og katte med udstyr magen til tandlægernes. Tandsten fjernes med en ultralydsrenser, hvorefter tænderne poleres. Behandlingen foregår i bedøvelse, så dyrene ikke mærker ubehag.

Ved mistanke om tandlidelse kan det være nødvendig med en røntgenoptagelse for at se tandrødderne mm. Vores hospital råder over et moderne digitalt tandrøntgen. Vi foretager også specialbehandlinger i form af tandudtrækning, tandfyldninger og tandstillingskorrektioner.