Slotsbyen Dyreklinik
Idag: 08.00–17.00

Moderne dyreklinik i Hillerød med tilkaldevagt om aftenen

Evidensia Slotsbyen Dyreklinik er en moderne og veludstyret dyreklinik i Hillerød. Vi udfører de fleste undersøgelser og operationer selv og har samarbejdsaftaler med andre klinikker, hvis der kræves udstyr eller ekspertise vi ikke er i besiddelse af.

Vi har tilkaldevagt på alle hverdagsaftener samt om lørdagen. Se åbningstider og dyrlægevagt.

Vagtåbent

I juli 2018 vil vores tilkaldevagt køre uregelmæssigt grundet ferie.

--------------------------------------------------------------------------------------

Evidensia Slotsbyens Dyreklinik har vagtsamarbejde med Evidensia Dahlgaard.

I hverdagene fra 17:00-22:30 samt om lørdagen fra 8:00-19:00 kan du derfor komme i kontakt med en dyrlæge, ved at ringe til vagtdyrlægen, og få dit dyr behandlet akut på Evidensia Slotsbyens Dyreklinik.

I øvrige tidsrum henviser vi til vores dygtige kollegaer på Evidensia Karlslunde Dyrehospital som har døgnåbent.

Ny water walker på Slotsbyen Dyreklinik

I starten af juli fik Evidensia Slotsbyen Dyreklinik en ny water walker, der skal være med til at understøtte genoptræning efter operationer samt give mulighed for at give hunden et klippekort til konditionstræning.

Gå til nyhedsartikel

Facebook opslag om hunde og tennisbolde

Nyhedsmedier har i de sidste par uger taget Evidensia Slotsbyen Dyrekliniks Facebook opslag omkring hunde og tennisbolde til sig.

En hund havde fået slidt sine tænder voldsomt ved at lege med tennisbolde. Slotsbyen Dyreklinik sendte derfor en advarsel ud til alle hundeejere – en advarsel, som endte med at nå ud til flere nyhedsmedier.

Her kan du læse mere

Sterilisation med kikkert

På Evidensia Slotsbyen kan vi nu også tilbyde laparoskopiske sterilisationer, hvor operationen foretages ved hjælp af en kikkert (endoskop) – via et par små huller i bugvæggen.

Læs mere om sterilisation med kikkert