Slotsbyen Dyreklinik

Idag: 08.00–17.00

Moderne dyreklinik i Hillerød med tilkaldevagt om aftenen

Evidensia Slotsbyen Dyreklinik er en moderne og veludstyret dyreklinik i Hillerød. Vi har specialiseret os i behandling af hunde, katte og andre kæledyr, så de altid er i de bedste hænder.

På dyrehospitalet foretager vi daglige undersøgelser og behandlinger af kæledyr lige fra rutinemæssige sundhedsundersøgelser og vaccination til behandling af mere avancerede medicinske og kirurgiske lidelser.

Vi har tilkaldevagt på alle hverdagsaftener samt om lørdagen. Om tirsdagen har vi aftenåbent for konsultationer. Se åbningstider og dyrlægevagt.

Kan du nå til dyrlægen udenfor arbejdstid?

Vi holder aftenåbent hver tirsdag til kl. 19:00 for konsultationer og i butikken.

Bookning af tid skal ske senest kl. 16:00 på dagen.

(Der vil sideløbende være vagt for akutte patienter mod akuttillæg)

Gå til åbningstider

Alt til Hund… & Ejer hundemesse 2019

Sidste år var vi med, da der for første gang blev holdt Alt til Hund… & Ejer! hundemesse i Frederiksborg Centret. Det var en stor success, hvor vi fik en masse gode snakke med forskellige hundeejere. Vi tager derfor med igen i år, hvor arrangementet bliver afholdt d. 16. + 17. november 2019.

Læs om Alt til Hund… & Ejer 2019

Få tilsendt Slotsbyen Dyrekliniks nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra Evidensia Slotsbyen Dyreklinik og få tips og tricks til hverdagen med dit kæledyr, invitationer til arrangementer, gode tilbud og info omkring hvad der rør sig i dyreverden.

Gå til tilmelding