Næstved Dyrehospital

Omsorg, kvalitet og højt fagligt niveau

Idag: 08.00–17.00

Hvalpetræning i Næstved

Hvapetræning i Næstevd på Evidensia Næstved Dyrehospital

Hvalpetræning – Socialisering, almen lydighed & tilvænning til dyrehospitalet

Der vil selvfølgelig blive taget alle nødvendige forholdsregler ift. Coronavirus, så du trygt kan tilmelde dig og din hvalp til hvalpetræning på Evidensia Næstved Dyrehospital.
Ved spørgsmål kontakt:
Gitte Kirkegaard
Tlf. 55771477

Politihunde instruktør Keld Andersen er ansvarlig for hvalpetræning på Evidensia Næstved Dyrehospital

Evidensia Næstved Dyrehospital tilbyder hvalpetræning, så din hvalp kan få nogle gode oplevelser med andre hvalpe og samtidig lærer nogle nyttige øvelser.

Keld Andersen, der er uddannet politihundeinstruktør og er Klikker-uddannet er ansvarlig for undervisningen. Keld har arbejdet som hundefører i politiet siden 2001 og har deltaget i adskillige træningskurser. Han arbejder som underviser og hundefører hos midt- og vestsjællands politikreds.

Det er familie-hundetræning og øvelserne er baseret på, at hvalpen kan blive en omgængelig familiehund. Det vil sige, at øvelserne vil være brugbare og nyttige i det daglige familieliv. Hvalpene lærer kontakt, sit, indkald, ikke hoppe op, søge, vente, dæk, på plads mm. I træningen vil der blive lagt vægt på socialisering, almenlydighed samt tilvænning til dyrehospitalet. Træningen foregår på et indhegnet areal bag dyrehospitalet.

Hvalpetræningens forløb

Forløbet er bygget op af 3 timers teori samt 6 timers træning og socialisering. Teorien ligger torsdag aften, og vi starter træning førstkommende lørdag derefter.

Efterfølgende trænes hver lørdag i de angivne tidsrum.

Hold I Hvalpehold 1: Lørdag kl. 10.00-11.00
Hold II Hvalpehold 2: Lørdag kl. 11.15-12.15
Hold III Fortsætterhold: Lørdag kl.12.30-13.30

Hvalpetræning med opstart i september 2020

Har du og din hvalp en plads på vores hvalpetrænings hold der starter i september, kan du finde trænings datoerne for september holdet herinde. Hvalpetræningen og fortsætterholdet der starter i september 2020 er fyldt op.

Hvalpetræning med opstart i november 2020

Har du og din hvalp brug for en plads på vores hvalpetrænings hold der starter i november, kan du finde trænings datoerne for november holdet herinde. Du har også mulighed for at tilmelde dig vores populære fortsætter hold.

Det praktiske

Til teoriaftenen skal medbringes, vaccinationsbevis samt lovpligtig ansvarsforsikring.

Det koster 800,- for 3 timers teori og 6 timers træning. Efter tilmelding sendes en faktura, når betalingen er modtaget, er din plads reserveret. Tilmeldingen er bindende, og betalingen refunderes kun i tilfælde af, at træningen aflyses. Fortsætter holdet er uden teoriaften og koster 600,-

Ved spørgsmål kontakt:
Gitte Kirkegaard
Tlf. 55771477

Tilmelding til hvalpetræning