Næstved Dyrehospital

Omsorg, kvalitet og højt fagligt niveau

Idag: Åben 24 timer

Hvalpetræning i Næstved

Hvalpetræning – Socialisering, almen lydighed & tilvænning til dyrehospitalet

Ved spørgsmål og tilmelding til hvalpetræning:
Gitte Kirkegaard
Tlf. 55771477
Mail: gitte.kirkegaard@evidensia.dk

Politihunde instruktør Keld Andersen er ansvarlig for hvalpetræning på Evidensia Næstved Dyrehospital

Evidensia Næstved Dyrehospital tilbyder hvalpetræning, så din hvalp kan få nogle gode oplevelser med andre hvalpe og samtidig lærer nogle nyttige øvelser.

Keld Andersen, der er uddannet politihundeinstruktør og er Klikker-uddannet er ansvarlig for undervisningen. Keld har arbejdet som hundefører i politiet siden 2001 og har deltaget i adskillige træningskurser. Han arbejder som underviser og hundefører hos midt- og vestsjællands politikreds.

Det er familie-hundetræning og øvelserne er baseret på, at hvalpen kan blive en omgængelig familiehund. Det vil sige, at øvelserne vil være brugbare og nyttige i det daglige familieliv. Hvalpene lærer kontakt, sit, indkald, ikke hoppe op, søge, vente, dæk, på plads mm. I træningen vil der blive lagt vægt på socialisering, almenlydighed samt tilvænning til dyrehospitalet. Træningen foregår på et indhegnet areal bag dyrehospitalet.

Hvalpetræning med opstart i juni 2019

Har du og din hvalp lyst til at komme med på vores hvalpetræning, starter vi nyt hold op torsdag d. 6. juni. Du kan læse mere om trænings datoerne herinde.

Hvalpetræning med opstart midt i august 2019

Har du og din hvalp brug for en plads på vores hvalpetrænings hold der starter midt i august, kan du finde trænings datoerne for august holdet herinde. Du har også allerede nu, mulighed for at tilmelde dig vores populære fortsætter hold.

Det praktiske

Til teoriaftenen skal medbringes, vaccinationsbevis samt lovpligtig ansvarsforsikring.

Det koster 800,- for 3 timers teori og 6 timers træning. Efter tilmelding sendes en faktura, når betalingen er modtaget, er din plads reserveret. Tilmeldingen er bindende, og betalingen refunderes kun i tilfælde af, at træningen aflyses. Fortsætter holdet er uden teoriaften og koster 600,-

 

Ved spørgsmål og tilmelding kontakt venligst:
Gitte Kirkegaard
Tlf. 55771477
Mail: gitte.kirkegaard@evidensia.dk