Dahlgaard Dyreklinik

Din specialiserede lokale dyrlæge i Birkerød

Idag: 08.00–22.30
Se alle vores ansatte
Johan Rechnagel

Fagdyrlæge • Klinikchef på Slotsbyen

Johan Rechnagel

Dyreklinik:

Dahlgaard Dyreklinik, Slotsbyen Dyreklinik

Johan Rechnagel arbejder som fagdyrlæge på Evidensia Slotsbyen Dyreklinik. Johan er derudover også faglig chef på Slotsbyen Dyreklinik og har arbejdet med smådyrskirurgi i over 25 år.

Johan er fagligt interesseret i ortopædi (knoglekirurgi) og endoskopi (kikkertundersøgelser), og har været på en lang række kurser i både ind- og udland i disse emner.

På Evidensia Slotsbyen Dyreklinik arbejder Johan særligt med kirurgi, herunder ortopædi, men også kikkertundersøgelser og -behandlinger.

Erfaring

Johan har arbejdet på Evidensia Slotsbyen Dyreklinik og Evidensia Dahlgaard Dyreklinik siden 2015, hvor han også blev faglig chef på Evidensia Slotsbyen Dyreklinik.

Inden da har han arbejdet på Aarhus Dyrehospital, Fasanvejens Dyreklinik, Københavns Dyrehospital og senest Karlslunde Dyrehospital. Han kan således trække på en del erfaring fra mange år i smådyrspraksis.

Johan indgår i et større netværk af dyrlæger med samme interesseområder bl.a. faggruppen DAVOS (Dansk Veterinær Ortopædisk Selskab), hvilket bidrager til at styrke det faglige niveau.

KURSER

Johan har deltaget i flere kurser inden for:

  • Ortopædi (led- og knoglekirurgi)
  • Bløddelskirurgi
  • Endoskopi (kikkertundersøgelser og -operationer)

Egne dyr:

Katten Ozzie