Brønshøj Dyreklinik

Behandling af alle dine kæledyr

Idag: 08.00–16.30

Hvalpepakke

Hvalpepakker på Brønshøj Dyreklinik

Giv din hvalp den bedste start på livet, med vores hvalpepakke til vores faste lave priser.

At få en ny hvalp ind i huset og er ofte fyldt med stor glæde, men nogle gange også bekymring. Er min hvalp den rigtige størrelse? Har den fået de vacciner den skal have? Er det normalt at den opfører sig, som den gør?

På Brønshøj Dyreklinik er din hvalp i centrum, og vi står altid klar til at guide og svare på spørgsmål.

Hos Brønshøj dyreklinik anbefaler vi, at man får vaccineret sin hvalp, når den er 12 og 16 uger. Hvalpen er ofte vaccineret, når den overdrages ved 8-uges alderen.

Vi går meget op i, at den lille hund, får en god og tryg oplevelse, mens vi undersøger, om din hvalp er sund og rask, samt udvikler sig normalt.

På Brønshøj Dyreklinik synes vi, at alle hvalpe fortjener en god start på livet. Derfor tilbyder vi dig og din hund vores hvalpepakke til faste lave priser.

Priser på hvalpepakker

  • Vaccination og sundhedstjek: ca. 400,- kr.
  • Hvis din hvalp ikke er chipmærket gælder:
    Vaccination og sundhedstjek første gang inkl. chip og registrering: ca. 850,- kr.
  • revaccination efter 4 uger: ca. 400,- kr.

Hvalpelegestue

Små hvalpe har ofte gavn af, at opleve mange nye og spændende ting, allerede når de kun er få måneder gamle. Dette inkluderer socialisering med andre hunde, møde med børn og voksne, dyrlægebesøg mm.

Hvis hvalpen allerede har fået gode oplevelser som lille, forbereder dette dem på livet som voksen hund, og gør dem mere trygge ved fx dyrlægebesøg senere i tilværelsen

I samarbejde med adfærdsterapeut Lotte Overgaard tilbyder vi hvalpelegestue, som er hvalpehold der forløber over 3 gange til i alt til 195 kr.

Adfærdsterapeut Lotte Overgaard står klar til at besvare adfærdsrelaterede spørgsmål til hvalpelegestuen, og kan give dig og din hund en god start på livet sammen.

Forløbet på hvalpelegestue er som følger:

  • Første gang er et foredrag, hvor Lotte kort gennemgår socialisering, hvad man kan forvente af udfordringer og hvordan man takler dem.
  • Lotte giver desuden et lille indblik i de racer, der er repræsenteret på hvalpelegestuen
  • De to efterfølgende gange er ”ude i marken”, hvor hvalpene møder hinanden, og der laves nogle små øvelser, der passer til hvalpenes alder og størrelse.

For tidsbestilling, råd og vejledning – ring på telefon 38 60 18 16.