Røntgenoptagelse af hund på Evidensia Brønshøj Dyreklinik

Brønshøj Dyreklinik

Behandling af alle dine kæledyr

Idag: 08:00 - 17:00

Tidsbestilling fra kl. 7.45 mandag til fredag.
Lørdag er kun åbent for fodersalg.

Hvalpepakke


Giv din hvalp den bedste start på livet, med vores hvalpepakke til vores faste lave priser.

At få en ny hvalp ind i huset og er ofte fyldt med stor glæde, men nogle gange også bekymring. Er min hvalp den rigtige størrelse? Har den fået de vacciner den skal have? Er det normalt at den opfører sig, som den gør?

På Brønshøj Dyreklinik er din hvalp i centrum, og vi står altid klar til at guide og svare på spørgsmål.

Hos Brønshøj dyreklinik anbefaler vi, at man får vaccineret sin hvalp, når den er 12 og 16 uger. Hvalpen er ofte vaccineret, når den overdrages ved 8-uges alderen.

Vi går meget op i, at den lille hund, får en god og tryg oplevelse, mens vi undersøger, om din hvalp er sund og rask, samt udvikler sig normalt.

På Brønshøj Dyreklinik synes vi, at alle hvalpe fortjener en god start på livet. Derfor tilbyder vi dig og din hund vores hvalpepakke til faste lave priser.

Priser på hvalpepakker

 • Vaccination og sundhedstjek: ca. 400,- kr.
 • Hvis din hvalp ikke er chipmærket gælder:
  Vaccination og sundhedstjek første gang inkl. chip og registrering: ca. 850,- kr.
 • revaccination efter 4 uger: ca. 400,- kr.

Hvalpelegestue

Små hvalpe har ofte gavn af, at opleve mange nye og spændende ting, allerede når de kun er få måneder gamle. Dette inkluderer socialisering med andre hunde, møde med børn og voksne, dyrlægebesøg mm.

Hvis hvalpen allerede har fået gode oplevelser som lille, forbereder dette dem på livet som voksen hund, og gør dem mere trygge ved fx dyrlægebesøg senere i tilværelsen

I samarbejde med adfærdsterapeut Lotte Overgaard tilbyder vi hvalpelegestue, som er hvalpehold der forløber over 3 gange til i alt til 195 kr.

Adfærdsterapeut Lotte Overgaard står klar til at besvare adfærdsrelaterede spørgsmål til hvalpelegestuen, og kan give dig og din hund en god start på livet sammen.

Forløbet på hvalpelegestue er som følger:

 • Første gang er et foredrag, hvor Lotte kort gennemgår socialisering, hvad man kan forvente af udfordringer og hvordan man takler dem.
 • Lotte giver desuden et lille indblik i de racer, der er repræsenteret på hvalpelegestuen
 • De to efterfølgende gange er ”ude i marken”, hvor hvalpene møder hinanden, og der laves nogle små øvelser, der passer til hvalpenes alder og størrelse.

For tidsbestilling, råd og vejledning – ring på telefon 38 60 18 16.
 

4.3

Baseret på anmeldelser fra Google

Åbningstider

Tidsbestilling fra kl. 7.45 mandag til fredag.
Lørdag er kun åbent for fodersalg.
Helligdage og andre åbningstider

Åbningstider

 • Mandag
  08:00 - 17:00
 • Tirsdag
  08:00 - 18:00
 • Onsdag
  08:00 - 17:00
 • Torsdag
  08:00 - 17:00
 • Fredag
  08:00 - 16:30
 • Lørdag
  10:00 - 13:00
 • Søndag
  Lukket
 • Medarbejdere

  Lise Hansen

  Dyrlæge • Klinikchef

  Lise

  Lise arbejder som dyrlæge på Evidensia Brønshøj Dyreklinik. Hun er derudover klinikchef på Evidensia Brønshøj Dyreklinik og har  arbejdet med smådyr i mere end 30 år.  Hun interesserer sig generelt meget for kirurgi samt at udrede syge dyr. Lise lægger stor vægt på det diagnostiske arbejde og arbejder målrettet med at få stillet en hurtig og korrekt diagnose i forhold til dyrets sygdomsbillede. Dyr Toy Pudlen Junior Erfaring   Lise har arbejdet på Evidensia Brønshøj Dyreklinik siden 1998. I 1998 opstartede hun Brønshøj Dyreklinik, men blev i 2018 en del af Evidensia Danmark. I dag fungerer Lise som klinikchef på Evidensia Brønshøj Dyreklinik. Lise har taget en 2-årig efteruddannelse inden for medicinske sygdomme og bløddelskirurgi gennem ESVPS (European School of Veterinary Postgraduate Studies). KURSER Lise har deltaget på flere kurser inden for: Dermatologi (hudsygdomme) Kardiologi (hjertesygdomme) Halthedsdiagnostik Gnaversygdomme Endokrinologi (stofskiftesygdomme) Urinvejssygdomme Adfærd Kirurgi Tænder og tandekstraktioner  
  Læs mere om Lise
  Luisa Nørlund Jensen

  Dyrlæge

  Luisa

  Pia Overgaard

  Klinikassistent

  Pia

  Nicklas Møller

  Klinikassistent

  Nicklas

  Vores medarbejdere

  Facebook opslag