Fusion mellem Evidensia og IVC

Fusion mellem Evidensia og IVC styrker dermed rollen som markedsleder i Europa.

Evidensia og IVC fusionerer og danne Europas største veterinærkoncern. Begge kæder har i de senere år fokuseret på høj veterinærfaglig kvalitet og bred tilgængelighed for patienter og dyreejere. Dette arbejde fortsættes nu sammen med fortsat fokus inden for kvalitet og service samt udvikling inden for det veterinærfaglige.

Evidensia har allerede omkring 180 hospitaler og klinikker i syv lande i Nordeuropa. IVC har siden starten af 2011 haft en kraftig ekspansion og har 315 klinikker over hele Storbritannien. Sammen danner selskaberne nu Europas førende veterinærkæde.

David Hillier, administrerende direktør for IVC, bliver koncernchef, og Ulla Pless vil fortsat være ansvarlig for Evidensia i Danmark.

Sammen kan vi nu tage det næste skridt og arbejde videre med at forbedre vores service og ydelser for både vores patienter, dyreejere, kollegaer og medarbejdere, siger Ulla Pless, Country Manager Evidensia Danmark.

Jeg har været involveret fra starten i købet af IVC og er imponeret over det fine arbejde IVC har opnået i Storbritannien. Sammen med Evidensia dannes nu Europas største og førende veterinærkæde. Jeg er stolt over det arbejde, vi har opnået i Evidensia, og jeg vil fortsat følge udviklingen, siger afgående koncernchef Martin Tivéus, der har taget en aktiv rolle i fusionen.

Vores mål er at opbygge den stærkeste og mest respekterede veterinærkæde i Europa – en virksomhed, der er bygget på fælles værdier, passion for veterinærbehandling, en tro på teamwork og respekt for den enkelte og virksomheden. Med Evidensias stærk geografisk tilstedeværelse i Nordeuropa og IVC tilstedeværelse i Storbritannien supplerer vi hinanden godt, og gør det muligt at udvikle et dynamisk netværk af førende klinikere, der vil drage stor nytte af ”best practice” og bedre indkøbsaftaler, siger David Hillier, administrerende direktør for IVC.

For yderligere information, kontakt:
David Hillier, IVC, CEO, +44 07738 680516, dhillier@independentvetcare.co.uk
Ulla Pless, Evidensia, Country manager, +45 8188 7171 ulla.pless@evidensia.dk
Eva Engström, Evidensia, Marketing og Kommunikation, +4670 551 48 19, eva.engstrom@evidensia.se